Valgplakater – vi inddrager Anas, et hold kammerater og civilsamfundet

Valgplakater – vi inddrager Anas, et hold kammerater og civilsamfundet

I går blev jeg ringet op af en tidligere kollega, der ville høre, om jeg ville have nogle gamle valgplakater, som jeg kunne sætte min egen plakat oven på. Jeg grinte, og fortalte, at jeg stadig har 100 liggende i min ladcykel, som jeg skal ud og hænge op de næste par dage.

Kort efter mødte jeg min venindes søn, Anas der går i 7. klasse. Han vil skrive opgave om valgkampen og samler nu et hold kammerater, som vil hjælpe mig med at fordele resten af plakaterne på mandag. Det er dejligt, når det flasker sig.

-> FØLG UZMA
-> LÆS MERE OM ALTERNATIVET

1 kommentar

  1. jeg følger dig med interesse og beundring!

    Reply

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *